Diana van den Bijtel COACHING

Coach & trainer
'ZIEN & ZIJN'
'ZIEN & ZIJN'

Mijn naam is Diana van der Wal (voorheen van den Bijtel) (1961).

 

Van oorsprong ben ik verpleegkundige en ik heb hierna de HBO opleiding Maatschappelijke Gezondheidszorg gevolgd, met als differentiatie Jeugdgezondheidszorg.

Binnen mijn werk als opleidingsfunctionaris heb ik mijn 2e graads onderwijsbevoegdheid behaald.

In 2007-2008 heb ik de post HBO opleiding Coaching & Consultancy aan de Haagse Hogeschool gevolgd en ben ik gecertificeerd coach. Tijdens deze opleiding heb ik onder andere kennis gemaakt met NLP en TA en wilde graag meer hierover weten, leren en toepassen. Ik heb in 2008-2009 de opleiding Practitioner NLP|TA|Systemisch werk gevolgd. Deze opleiding heeft mij belangrijke handvatten geboden die ik kan inzetten zowel voor mijzelf als binnen  mijn werkzaamheden. In oktober 2010 heb ik het vervolg hierop de opleiding Master practitioner NLP|TA|Systemisch werk, Coaching en Leiderschap behaald.

Sinds mijn ervaring met een training  eind 2010 via de stichting dr. Elisabeth Kubler-Ross m.b.t. Rouw- en verliesverwerking, ben ik een jaar werkzaam geweest als vrijwilliger bij deze stichting. Regelmatig volg ik bijscholing

in mijn vakgebied en ben actief in diverse intervisiegroepen.

 

Wat mijn ervaringen betreft ben ik ruim 25 jaar in diverse werkvelden in de gezondheidszorg werkzaam geweest.

Daarnaast heb ik 7 jaar ervaring opgedaan als freelance trainer sociale vaardigheden voor kinderen en pubers.

Tijdens deze periode heb ik met veel plezier en enthousiasme met kinderen en pubers gewerkt en positieve

resultaten bereikt.

Van maart 2001 tot november 2013 ben ik werkzaam geweest als opleidingsfunctionaris in een groot ziekenhuis. Mijn hoofdtaken waren coachen en trainen van medewerkers binnen onze instelling, daarnaast was ik  procesbegeleider bij intervisiegroepen. Sinds november 2013 ben ik werkzaam als docent omgangskunde en verpleegkunde bij  het ROC Mondriaan. Naast deze werkzaamheden coach ik sinds mei 2008 mensen uit de  (non)profit sector en particulieren. Ook coach ik pubers.

 

Mijn kwaliteiten zijn: enthousiasme, spontaniteit, alertheid en leergierigheid. Verder geven mensen aan dat zij mij als rustig en ruimdenkend ervaren.